Op onze mooie en ruime locatie, gelegen op de hoek van de Derksweg en de Veenhoeksweg te Klazienaveen, wordt sinds jaar en dag fanatiek getraind en zijn er door onze leden al vele certificaten PH1, PH2 en Objectbewaking behaald.
Elk jaar organiseren we diverse demonstratie's, een oefendag en de "Jurrie Mol-bokaal", dit betreft een nationale wedstrijd met deelnemers uit geheel Nederland, die talrijk wordt bezocht door vele liefhebbers en belangstellenden van deze mooie hondensport.
Tijdens deze wedstrijd zijn stands aanwezig met vele hondensportartikelen, waaronder vervoerskooien, kleding, hondenvoer, halsbanden en riemen, speelgoed ect.


(Om deze grote wedstrijd te kunnen organiseren, bestaat voor uw bedrijf, of als particulier de mogelijkheid om te adverteren in ons programmablad. U heeft de keuze uit diverse paginagrootte's aan advertentieruimte.
Naast plaatsing van uw advertentie, vermelden wij dan als extra uw bedrijfsnaam en weblink op de adverteerderspagina van onze website, deze vermelding blijft het gehele jaar staan).Ook worden jaarlijks op verzoek van particuliere organisaties, bedrijven en instellingen demonstratie gegeven.
Wilt u meer informatie over de vereniging, mogelijkheden voor demonstratie's (desgewenst op locatie),een keer komen trainen, of u inschrijven voor onze jaarlijke oefendag of wedstrijd, schroom dan niet en klik aan de linkerzijde op "CONTACT", hier kunt u rechtstreeks een emailbericht sturen aan onze bestuursleden.
Ook kunt u ons telefonisch via de vermelde telefoonnummers op de "bestuur en leden"pagina bereiken, indien u vragen heeft omtrent het lidmaatschap, trainingen, betalingen, etc.
Wilt u eens langskomen, dan graag even van te voren bellen of mailen, dit om te voorkomen dat u voor een gesloten deur komt te staan.


Onze trainingstijden zijn: maandagavond 18.30 uur (zomers 18.00) tot einde training.
                                        woensdagavond 18.30 uur (zomers 18.00) tot einde training.
                                        zaterdagmorgen 10.00 uur (zomers 13.00) tot einde training.
(Einde trainingstijden zijn verschillend, dit i.v.m. de nabesprekingen van de training).
 

De Politiehondenvereniging ''Trouw en Vriendschap''
heeft als doel het africhten van werkhonden voor o.a. Politie, bewakingsbedrijven of militaire doeleinden.
We doen dit volgens de richtlijnen van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV).