Noteren hé, 27 augustus 2016, de koffie is weer vers gezet....

NOTEER ALVAST....ZATERDAG 25 AUGUSTUS A.S. ONZE NATIONALE WEDSTRIJD, DE "JURRIE MOL-BOKAAL".......AANVANG 09.O0 UUR......


De Politiehondenvereniging "Trouw en Vriendschap" heeft het voornemen om op 25 augustus 2018 haar nationale wedstrijd te houden op het verenigingsterrein, gelegen op de hoek van de Derksweg\Veenhoeksweg te Klazienaveen.

Er zal worden gestreden om de "Jurrie-Mol bokaal".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U kunt uw advertentie opgeven voor plaatsing in ons programmaboekje, als u zorgt voor een orginele advertentie op A4-formaat of een visitekaartje (mag in kleur), dan kan de webmaster weer aan de slag. Uw advertentie zal worden geplaatst op onze adverteerderspagina (het gehele jaar te zien op onze website), en opgenomen worden in het boekje dat in grote getale zal worden uitgegeven en ook in PDF-bestand op onze website zal verschijnen.

 

 De helpers, keurmeesters, deelnemers van 2016 (en de kleinkinderen van Jurrie en Mien Mol die de prijsuitreiking verrichtten).

 

Aan deze wedstrijd, die openstaat voor gecertificeerde en keuringsklare honden, zullen 10 combinatie's uit geheel Nederland meedoen.

Het gehele keuringsprogramma zal volgens KNPV- reglement worden afgewerkt.

Er zullen deze dag diverse stands aanwezig zijn met hondensportartikelen en kleding, voor de kinderen is er weer een springkussen aanwezig.

Tijdens het middagprogramma zullen er weer loten verkocht worden voor onze grote verloting, waarvan de trekking zal plaatsvinden na de wedstrijd.

Onze wedstrijd is ieder jaar een gebeuren voor de hele familie, daarom is het eten en drinken deze dag (zoals vanouds) tegen betaalbare prijzen te verkrijgen, uiteraard is de toegang zoals altijd geheel vrij.

Aanvang ochtendprogramma:  09.00 uur.

Aanvang middagprogramma: 14.00 uur.